Ketum Logo

Ketum'u İndirin

Sıfır bilgi mimarisi ve uçtan uca şifreleme ile kişisel günlüğünüz ve akışınız her an yanınızda.

Google Play Logo
Google Play'den
Hemen İndir
Android
Apple Logo
App Store
iOS Sürümü
Yakında

Android 8.0 ve üzeri desteklenmektedir.

iOS 15.0 ve üzeri sürüm desteği yakında sunulacaktır.

Sıkça Sorulan Sorular

Şifremi unutursam günlüklerimi kurtarabilir misiniz?

Hayır. Ketum, Sıfır-Bilgi (Zero-Knowledge) mimarisiyle çalışır. Verilerinizi çözen anahtar yalnızca cihazınızda işlenir ve ham şifreniz sunucularımızda asla saklanmaz. Bu nedenle şifrenizi unutursanız verilerinizi biz dahil hiç kimse geri getiremez.

Verilerim nerede ve nasıl saklanıyor?

Gizli günlükleriniz henüz cihazınızdan çıkmadan, kendi belirlediğiniz anahtarla şifrelenir. Sunucularımızda yalnızca sizin açabileceğiniz bu şifreli metinler saklanır. Yani sunucularımıza yetkisiz bir erişim olsa dahi günlükleriniz okunamaz.

Ketum ücretsiz mi?

Evet, Ketum’un temel özellikleri tamamen ücretsizdir. İleride uygulamaya eklenecek yeni ve gelişmiş özellikler için opsiyonel premium seçenekler sunulacaktır.

Günlüklerimi siz veya 3. taraf şirketler okuyabilir mi?

Kesinlikle hayır. Uçtan uca şifreleme sayesinde verilerinizin anahtarı sadece sizdedir. Günlükleriniz reklam, veri madenciliği veya yapay zeka eğitimi için asla işlenmez ve satılmaz.

Cihazımı değiştirirsem günlüklerime nasıl erişirim?

Yeni cihazınızda hesabınıza giriş yapıp şifrenizi girmeniz yeterlidir. Şifrelenmiş verileriniz sunucudan çekilir ve cihazınızda şifrenizle çözülerek anında erişilebilir hale gelir.

Hesabımı ve verilerimi tamamen silebilir miyim?

Evet. Uygulama içerisinden hesabınızı dondurabilir veya kapatabilirsiniz. Sunucularımızdaki tüm şifrelenmiş verilerinizin kalıcı (hard delete) olarak silinmesi talebi için destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Hesabımı sildiğimde verilerime ne olur?

Hesabınızı sildiğinizde hesabınız anında erişime kapatılır. Verileriniz zaten şifreli saklandığı ve şifreniz bizde bulunmadığı için, silinen hesaba ait verilerin okunması veya geri getirilmesi imkansız hale gelir. Kalıcı silme işlemleri için destek ekibimize de ulaşabilirsiniz.